LinksSitemapKontakt Print
    

Velkommen

Nordic BioEnergy’s identitet er sammensat af idealer og økonomisk fornuft. Vi ønsker at bidrage til en verden hvor drivhuseffekten nedbringes og den vedvarende energi udbredes. Dette kan vi kun gøre ved at levere anlæg som hurtigt giver et økonomisk afkast til vores kunder og som er driftssikre mange år fremover.

Nordic BioEnergy

Nordic BioEnergy er leverandør af moderne biogas- og separationsanlæg. Nordic BioEnergy bygger på medarbejdernes mange års erfaring fra eksisterende anlæg blandt andet Linkogas - Danmark, Hasimoto Farm - Japan, Läthen - Tyskland og Biokraft - Danmark. En del af anlæggene er bygget med BIOREK®-teknologien, som Nordic BioEnergy i dag har patenteret på verdensplan. Anlæggene producerer elektricitet, varme og gødningsprodukter, som værner om miljøet - alt sammen baseret på biomasse til produktion af vedvarende energi.

 

Efter det første år i Nordic BioEnergy har vi gjort os erfaringer med biogas og separations markederne. Derfor er vi nu klar med en ny strategi og produkt portefølje. Det giver anledning til at opdatere vores hjemmeside, som vi glæder os til at vise frem primo 2010.

+45 23 86 88 86 +49 3212 182 6282 info@nordicbioenergy.dk